Ziua mea este pentru ei

 

Daniel Gheorghiță Bikers for Humanity

100% Complete
1,710 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
9
Donații

Salutare,

Anul acesta m-am gândit să implic din nou ziua mea de naștere în minunata campanie Bikers for Humanity, care mi-a provocat dependență încă de la prima ediție.

Așa că dacă-mi sunteți apropiați și aveați în plan să-mi cumpărați un cadou pentru ziua mea, anul acesta totul este mai simplu:

1. Nu-mi cumpărați nimic!

2. Suma pe care doreați să o folosiți, o puteți dona pentru această cauză în care eu cred cu tărie. 

3. Bănuții donați vor fi folosiți în cadrul campaniei Bikers for Humanity 2021, unde motocicliștii iși unesc forțele pentru a crea condiții mai bune pentru copiii din cinci centre de tip familial din Râmnicu Sărat, județul Buzău. 

4. Chiar dacă este un cadou fără fundiță, voi avea grijă să fac cinste fiecăruia dintre voi. 1f600.png

5. Fiecare leu primit mă va face mândru că am așa prieteni, colegi, familie iar satisfacția dăruirii acestor bani va fi cadoul perfect pentru mine.  

PS: Știu că i-am luat-o înainte lui Mark Zuckerberg și din nou am fost primul care v-a amintit de ziua mea. 

PPS: În 2019, fără a folosi o platformă de fundraising, am primit de la oamenii minunați din viața mea aproximativ 1300 lei care au fost folosiți în campania Bikers for Humanity. Respect! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Bikers for Humanity este o initiativa a motociclistilor din Romania, membri si non-membri ai cluburilor moto, de implicare umanitara si complet voluntara in beneficiul comunitatilor defavorizate, prin activitati care implica (dar nu se limiteaza la) constructia si consolidarea de locuinte si mobilizarea de resurse pentru imbunatatirea conditiilor de locuire si de trai ale persoanelor vulnerabile din punct de vedere social si economic.

Consolidarea a 5 case de tip familial din Râmnicu Sărat care găzduiesc 60 de copii instituționalizați

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Donatie
16 Jun 2021
1,075 RON
Fericirea să nu dispară niciodată din viața ta, sănătatea și bucuria să-ți rămână musafiri în fieacare zi! La mulți ani!
15 Jun 2021
La multi ani bro!🤘🖖🤘🍻
14 Jun 2021
13 Jun 2021
La multi ani si tot ce iti doresti! Te pupam cu drag si dor! Nico și familia
11 Jun 2021

#BFH

100 RON
La multi ani 😘
09 Jun 2021

Anonymous

100 RON
La mulți ani! Felicitări pt faptele bune!
03 Jun 2021
Nice job. Dau si eu o bere doua.
02 Jun 2021
02 Jun 2021