Cadou de Sf. Ion - ajută-mă să ajut

 

Ioana Negoescu Bikers for Humanity

100% Complete
785 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
12
Donații

N-am făcut niciodată mare tam-tam de ziua de nume, mai mult decât împărțit bomboane și suc colegilor. Chiar și așa, era un moment frumos, în care mă simțeam în centrul atenției (eu și restul Ionilor din jur). Nu știu dacă fac asta tot ca să mă simt eu mai bine, dar îmi doresc tare mult să marchez altfel momentul, motiv pentru care îmi dăruiesc ziua de nume.

Cred că o să fie un an la fel de special ca răposatu' 2020 și că e nevoie în continuare să fim împreună. Pentru noi, și pentru ceilalți. Iar Bikers for Humanity e o comunitate de oameni buni, care nu clipesc când li se cere ajutorul și care pun la cale acțiuni comunitare concrete, care chiar schimbă vieți. Construiesc, restaurează case, și nu numai. Deci ajutorul lor „se vede” - pentru cei mai sceptici și care se întreabă unde ajung banii lor atunci când donează.

Eu mi-am luat inspirația de la Cristian Hrubaru, coordonatorul asociației, care e unul dintre oamenii cu cel mai mare suflet pe care am avut ocazia să-i cunosc. Ia de-l ascultă la minutul 02:09 - https://www.youtube.com/watch?v=XWOlqeKJKDs și lasă-te convins de naturalețea și simplitatea cu care el face bine.  

În concluzie, dacă vrei să faci „un pustiu de bine” și să ai noroc încă 10 ani de acum încolo, fă-mi o bucurie de Sfântul Ion și donează 1 leu, 2 lei, 3 lei...cât poți :D. Iar eu îți mulțumesc pentru cadou și-ți dau o bomboană când ne vedem. 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Bikers for Humanity este o initiativa a motociclistilor din Romania, membri si non-membri ai cluburilor moto, de implicare umanitara si complet voluntara in beneficiul comunitatilor defavorizate, prin activitati care implica (dar nu se limiteaza la) constructia si consolidarea de locuinte si mobilizarea de resurse pentru imbunatatirea conditiilor de locuire si de trai ale persoanelor vulnerabile din punct de vedere social si economic.

Consolidarea a 5 case de tip familial din Râmnicu Sărat care găzduiesc 60 de copii instituționalizați

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

La mulți ani, Moantzi ! Pup fata !😘
08 Jan 2021
07 Jan 2021

Anonymous

150 RON
La multi ani suflet bun!
07 Jan 2021
Pentru ca iubesc caii pe doua roti si va urmaresc de ceva ma alatur voua cu o mica donatie si sper ca pe viitor sa am ocazia sa va cunosc , v a doresc putere si la cat mai multe fapte bune...
07 Jan 2021

Anonymous

30 RON
06 Jan 2021
La multi ani noua ! Nu ne cunoastem dar impreuna suntem BFH !
06 Jan 2021
La multi ani, Ioana!
06 Jan 2021
06 Jan 2021
La mulți aaaaani! Ce nume frumos ai!! :D
05 Jan 2021

Anonymous

53 RON
04 Jan 2021
Lma, fată hăi. ♥️♥️ Și mulțumesc că ești așa cum ești.
04 Jan 2021

Livia

50 RON
La mulți aaaaani! 🤗🎉
04 Jan 2021